040-615 35 00 fontuxfonster@gmail.com

Aluminiumklädda träfönster

Skaffa underhållsfria aluminiumklädda träfönster redan idag.
Läs mer

Vad är aluminiumklädda träfönster?

Hur gynnar de ditt hem?

Ska du investera i dem under de kommande åren? Det här är väldigt viktiga frågor som vi har funnit många av våra kunder har aldrig hört talas om Aluminiumklädda träfönster och är så inte medvetna om fördelarna med att ha den här typen av fönster installerat i ditt hem. 

 

Aluminium ute och trä inne

Eftersom träfönster är standardfönster tar den produkt vi diskuterar idag standardbasen och lägger till aluminiumbeklädnad. Idag har vi alla svar du behöver!

Med alla fördelar som trä har, minskar användningen av aluminium kraftigt behovet av underhåll.

Där är många fördelar med aluminiumklädda träfönster och vi har skapat en lista där man kan se de största fördelarna. 

Valuta för pengarna

När du letar efter valuta för pengarna, tänk på lång sikt, eftersom aluminiumklädda träfönster är starka, hållbara och energieffektiva. Tänk på att vi kombinerar trä och aluminium, två starka material, du kommer inte att hitta en produkt som kan slå denna kombination.

Ser mycket trevliga ut

När det gäller estetik, kommer de att se bra ut och kan anpassas till dina behov. Du får välja mellan ett stort utbud av färger och stilar medan vi råder över vad som är bäst för ditt hem.

Unikt utseende

Om du har en unik design för ditt hem, tror du inte att du inte kan använda aluminiumklädda träfönster eftersom de är mer flexibla än du kanske tror.

Lite underhåll

Så vackert som trä kan vara, är det extremt dyrt att behålla, och det kräver nästan konstant underhåll utomhus. Fönsterramar som använder aluminium utomhus kräver nästan inget underhåll, och har ett naturligt sätt att hålla sig skyddade. Detta sker genom en naturlig oxidationsreaktion som i stället för den korrosion som finns i andra metaller producerar en skyddsfilm som reparerar sig när den skadas genom förnyad oxidation.

Bra miljöval 

Slutligen är aluminium återvinningsbart över hela världen, så att du räddar planeten genom att investera i denna lösning. Dessutom direkt efter installation, gör den höga värmeffektiviteten ditt hem mer energieffektivt.

Så vad väntar ni på?

Boka hembesök för era Aluminiumklädda träfönster redan idag. Vill ni veta mer så är det fritt fram att ställa frågor till oss om våra fönster. Vi hjälper mer än gärna till.