040-615 35 00 info@partnermaleri.se

Från ax till limpa

Våra fönster

Pålitlig fönsterfirma som levererar

Alla våra fönster håller högsta kvalité och vi lämnar alltid 10 års garanti på alla våra fönster.

Olika fönster vi jobbar med

 

PVC

Ramen i ett fönster spelar en avgörande roll för att främja energi och kostnadseffektiv värmeisolering. Fönsterprofiler av PVC-toppmärke i jämförelse med aluminium eller träfönster. De har bättre isolationsvärden och kan minska energi- och uppvärmningskostnaderna. Det finns en särskilt stor energibesparingspotential vid användning av PVC-fönsterramar.

 

Aluminium

Aluminiumfönster kräver lite underhåll och är resistenta mot rost, sprickbildning, splittring eller krympning. De är extremt slitstarka, har stor styrka (speciellt viktigt vid installation av stora fönster) och är mycket effektivare för att blockera ljud än trä eller pvc. Alla ytbehandlingar är fabrikspåverkade med högkvalitativa beläggningar för att garantera hållbarhet och eliminera kostsam ommålning som med trä.

 

Aluminiumklädda Träfönster

Fönster med trä och aluminium finns för att maximera de estetiska och funktionella egenskaperna hos vart och ett av materialen. Trä är ett gammalt och miljövänligt material som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Användningen av trä-aluminiumfönster gör det möjligt att skapa en varm atmosfär på insidan samtidigt som aluminiumsytan garanterar bästa möjliga skydd mot väder och produktets långa livslängd.

Trä

Träramar är mycket iögonfallande och ser fantastiska ut på någon fastighet. Dessutom kan du välja att skräddarsy dina träramar för fönster genom att välja från en stor variation av träslag som alla har ett annorlunda utseende. Träramar kan också snidas, färgas eller målas så att de passar din smak och anpassas till utseendet på huset.

Varför ni ska välja oss?

Vi har sett att många av våra kunder väljer oss för våran personliga service och därför får vi våra kunder via rekommendationer av andra kunder. På så sätt vet vi att våra kunder gillar vårt arbete och kan jobba med en stor yrkesstolthet. Vi har gjort fönsterbyten i Malmö många år. Vi tar inga överpriser på våra fönster som många andra företag gör. Vi vet vad som är rimligt och kunden ska få valuta för investeringen. Vi hjälper er att välja de fönster som passar er och ert hem. Ser till så att energiförbrukningen går ner. Så er investering även blir lönsam. Vi ser till att ta fram den billigaste lösningen för det ni önskar.

 

Den bästa personliga servicen

Våra kunder är det viktigaste vi har. Därför ser vi till så att ni och era önskemål alltid hamnar i fokus. Är det något som ni vill utföra på ett speciellt sätt så ser vi till att uppfylla detta.

 

Fast pris på fönster och montering

När man väl har valt vilka fönster man vill ha så så kan vi lämna fast pris på fönsterna samt monteringen av dessa. Beställer ni monteringen av oss får ni alltid 30% rabatt på monteringen.

 

Vi lämnar alltid upp till 10 års garanti på våra fönster

Våra fönster är av högsta kvalitet och vi är så säkra på att ni kommer tycka om era nya fönster så lämnar alltid upp till 10 års garanti på fönsterna.

 

Vill ni veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss