040-615 35 00 fontuxfonster@gmail.com

Våra fönster

Alla våra fönster håller högsta kvalité och vi lämnar alltid 10 års garanti på alla våra fönster.

PVC

Ramen i ett fönster spelar en avgörande roll för att främja energi och kostnadseffektiv värmeisolering. Fönsterprofiler av PVC-toppmärke i jämförelse med aluminium eller träfönster. De har bättre isolationsvärden och kan minska energi- och uppvärmningskostnaderna. Det finns en särskilt stor energibesparingspotential vid användning av PVC-fönsterramar.

Aluminium

Aluminiumfönster kräver lite underhåll och är resistenta mot rost, sprickbildning, splittring eller krympning. De är extremt slitstarka, har stor styrka (speciellt viktigt vid installation av stora fönster) och är mycket effektivare för att blockera ljud än trä eller pvc. Alla ytbehandlingar är fabrikspåverkade med högkvalitativa beläggningar för att garantera hållbarhet och eliminera kostsam ommålning som med trä.

 

Aluminiumklädda Träfönster

Fönster med trä och aluminium finns för att maximera de estetiska och funktionella egenskaperna hos vart och ett av materialen. Trä är ett gammalt och miljövänligt material som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Användningen av trä-aluminiumfönster gör det möjligt att skapa en varm atmosfär på insidan samtidigt som aluminiumsytan garanterar bästa möjliga skydd mot väder och produktets långa livslängd.

Trä

Träramar är mycket iögonfallande och ser fantastiska ut på någon fastighet. Dessutom kan du välja att skräddarsy dina träramar för fönster genom att välja från en stor variation av träslag som alla har ett annorlunda utseende. Träramar kan också snidas, färgas eller målas så att de passar din smak och anpassas till utseendet på huset.