040-615 35 00 info@partnermaleri.se

Från ax till limpa

Fönsterbyte Malmö

Pålitlig fönsterfirma som levererar

Dags för ett fönsterbyte? Klicka vidare så hjälper vi er.
Boka möte med oss så kommer vi ut till er och presenterar våra idéer.

 

Fri offert

Pålitlig fönsterfirma som levererar

 

Fönsterbyte eller nybygge?

Dags för ett fönsterbyte? Nybygge? Låt oss göra ett kostnadsfritt hembesök och prisa material och arbete åt dig. Vi levererar och installerar välisolerade plastfönster (PVC), aluminiumfönster och träfönster i Malmö med omnejd. Fönstren och dörrarna måttanpassas för din fastighet, kostnadsfritt.

Hembesök

Vi gör gärna ett hembesök hos dig och berätta mer. Eller så kan du skicka in dina mått, så har du en offert senast nästa arbetsdag. Kontakta oss för att boka fönsterbyte i Malmö.

Materialval

Plast, trä eller aluminium? I äldre fastigheter med kulturvärde rekommenderar vi träfönster, då både plast och aluminium inte ger samma traditionella känsla som trä. Annars kan du tänka på om trätraditionen övervinner tanken att renovera och måla om fönstren. Om det senare känns mer lockande finns det aluminiumbeklädda träfönster och plastfönster (PVC-fönster) som alternativ. Plast är mer skonsamt för ekonomin. Läs mer här om våra PVC- fönster.

Varför ni ska välja oss?

Vi har sett att många av våra kunder väljer oss för våran personliga service och därför får vi våra kunder via rekommendationer av andra kunder. På så sätt vet vi att våra kunder gillar vårt arbete och kan jobba med en stor yrkesstolthet. Vi har gjort fönsterbyten i Malmö många år. Vi tar inga överpriser på våra fönster som många andra företag gör. Vi vet vad som är rimligt och kunden ska få valuta för investeringen. Vi hjälper er att välja de fönster som passar er och ert hem. Ser till så att energiförbrukningen går ner. Så er investering även blir lönsam. Vi ser till att ta fram den billigaste lösningen för det ni önskar.

 

Den bästa personliga servicen

Våra kunder är det viktigaste vi har. Därför ser vi till så att ni och era önskemål alltid hamnar i fokus. Är det något som ni vill utföra på ett speciellt sätt så ser vi till att uppfylla detta.

 

Fast pris på fönster och montering

När man väl har valt vilka fönster man vill ha så så kan vi lämna fast pris på fönsterna samt monteringen av dessa. Beställer ni monteringen av oss får ni alltid 30% rabatt på monteringen.

 

Vi lämnar alltid upp till 10 års garanti på våra fönster

Våra fönster är av högsta kvalitet och vi är så säkra på att ni kommer tycka om era nya fönster så lämnar alltid upp till 10 års garanti på fönsterna.

 

Vill ni veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss