040-615 35 00 info@partnermaleri.se

Från ax till limpa

Fönsterrenovering

Pålitlig fönsterfirma som levererar

Alla våra fönster håller högsta kvalité och vi lämnar alltid 10 års garanti på alla våra fönster.

Varför behövs fönsterrenovering

Att ett fönster är skadat beror oftast på att vatten trängt in i trädet. Det kan i sin tur bero på dålig kittning, sprickor i färgen vid fogningen och bleck eller på dåligt underbehandling och felaktiga färger. För att fönstret ska återfå sin kvalitet måste dessa brister fixas.

Slipning och skrapning

Det är viktigt att få bort gammal färg fönsteret som ni vill renovera. Och underarbetet är en av de viktigaste arbetena när det kommer till renovering av fönster. Ett väl utfört underabete påverkar slutresultatet enormt.

Känner ni er osäkra om era fönster behöver slipas och skrapas så kontakta oss så ser vi över dem.

Ommålning

Innan vi målar era fönster börjar vi med att låta allt trä i karm och båge torka ut. Därefter underbehandlas trädet korrekt, vi kittar om det och målar det med rätt sorts färg. När fönstret med bågar plockats bort monterar vi ett väderskydd över öppningen i karmen. Vid behov placerar vi även en värmefläkt i väderskyddet för att trädet i karmen ska få ännu bättre förutsättningar att torka. Det här gör så att vi utan problem kan renovera dina fönster även vintertid.

Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.

Justering

När fönsterbågen eller fönsterkarmen har blivit skev och inte längre passar som hand i handske, räcker det inte med ommålning. Du kan behöva slipa det upptorkade träet – eller rent av hyvla av en bit för att passformen ska bli acceptabel igen.

Det är naturligtvis mycket irriterande att ha fönster som kärvar, men det är inte enda anledningen till att du ska undersöka orsaken och rätta till felaktigheterna. Om virket i fönsterbåge och karm har sprickbildningar suger träet åt sig fukt och sväller. Låter man detta fortsätta blir fönstret skevt och kan bli svårt om inte omöjligt att öppna och stänga.

Varför ni ska välja oss?

Vi har sett att många av våra kunder väljer oss för våran personliga service och därför får vi våra kunder via rekommendationer av andra kunder. På så sätt vet vi att våra kunder gillar vårt arbete och kan jobba med en stor yrkesstolthet. Vi har gjort fönsterbyten i Malmö många år. Vi tar inga överpriser på våra fönster som många andra företag gör. Vi vet vad som är rimligt och kunden ska få valuta för investeringen. Vi hjälper er att välja de fönster som passar er och ert hem. Ser till så att energiförbrukningen går ner. Så er investering även blir lönsam. Vi ser till att ta fram den billigaste lösningen för det ni önskar.

 

Den bästa personliga servicen

Våra kunder är det viktigaste vi har. Därför ser vi till så att ni och era önskemål alltid hamnar i fokus. Är det något som ni vill utföra på ett speciellt sätt så ser vi till att uppfylla detta.

 

Fast pris på fönster och montering

När man väl har valt vilka fönster man vill ha så så kan vi lämna fast pris på fönsterna samt monteringen av dessa. Beställer ni monteringen av oss får ni alltid 30% rabatt på monteringen.

 

Vi lämnar alltid upp till 10 års garanti på våra fönster

Våra fönster är av högsta kvalitet och vi är så säkra på att ni kommer tycka om era nya fönster så lämnar alltid upp till 10 års garanti på fönsterna.

 

Vill ni veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss