040-615 35 00 fontuxfonster@gmail.com

Vilka fönster passar er?

Då det finns så många olika fönster där ute så hjälper vi dig att hitta rätt fönster. Att köpa fönster kan vara en djungel, det finns många begrepp att lära sig och beslut att göra. Vilka fönster är bäst och varför är dem det?

Vi får in frågor dagligen om vilka fönster som skulle passa bäst hos just dem. 

Nytt fönsterteknik har avancerat avsevärt, och en ny uppsättning av fönster kan göra ditt hem mycket mer energieffektivt. Här är de viktigaste funktioner och stilar du bör tänka på när det handlar om nya fönster.

De första stegen för att köpa nya fönster är att bestämma er för vilka behov, design, budget och fönstertyp. Fönsterinköp är ett stort beslut, vilket innebär att det är ett dyrt misstag att beställa fel typ.

Vi har hjälpt företag och privatpersoner att välja rätt fönster i många år

Nya fönster finns i trä, aluminium, PVC. Träramar är ett vanligt val för ombyggnader och kan köpas för att matcha befintliga fönster om du inte planerar att ersätta dem alla. Träfönsterramar kan bytas ut för att uppdatera ett dragfönster, men de kräver lite mer underhåll. Ändå erbjuder de ett klassiskt utseende, så för ett äldre hus att behålla sin ursprungliga stil är träfönster ofta det enda alternativet. Bor man i nyare hus så brukar många välja PVC fönster vilket idag har blivit ett av de bättre alternativen både energimässigt och kostnadsmässigt.

Nå oss

Address

Ystadvägen 22b

21430 Malmö

Telefon

0406153500

Email

info@fontux..se

Kontakta oss